Facebook

Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon.

Kérdése van?
Hívjon!
06-20-330-8966>

Üzletünkben
bankkártyával
is tud fizetni!

Műköröm alapanyagok, fodrászkellék és kozmetikai kellékek webáruháza
Keresés

Kosár

0 termék - 0 Ft Kosár
Az Ön kosara üres!

Kategóriák

Hírlevél

* E-mail
Név 
Feliratkozás

Adatvédelem

Jogi nyilatkozat, adatkezelés

Az oldalon történő vásárlás során regisztráció nem szükséges.A megrendelés véglegesítésénél a szolgáltató a vásárló következő adatait rögzíti: A vásárló neve, lakcíme, elektronikus levelezési címe, elérhetőségi telefonszáma.
A szolgáltató, illetve a szállító ezeket az adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja az ide vonatkozó törvények betartásával, azt harmadik személynek át nem adja. A szerződéskötés magyar nyelven történik! A vásárlás befejezésével hozzájárul, hogy emailt küldjünk Önnek a vásárlásról, illetve egyéb, nem reklám tartalmú üzenetet.

Személyes adatok módosítása:

A vásárló megadott személyes adatait a megrendelés teljesítéséig aktuálisak. Ha a megrendelés teljesítése előtt változtatna adatain, akkor a fodrilla[kukac]fodrilla[pont]hu elektronikus levélcímen kérheti.

Megrendelése leadásával Ön vásárlási szerződést köt a Fodrilla webáruház üzemeltetőjével, melyben elfogadja vásárlási, szállítási és üzleti feltételeit!

Figyelem! Webáruházunkban szakmai hozzáértést igénylő árukat forgalmazunk, ezért felhívjuk minden kedves vásárlónk figyelmét, hogy A SZAKSZERŰTLEN TERMÉKFELHASZNÁLÁSBÓL ADÓDÓ PROBLÉMÁKRA, AKÁR EGÉSZSÉGKÁROSODÁSRA FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK! Ha a termék használati útmutatója nem egyértelmű, keressen fel egy szakembert.

Általános tudnivalók:
A megrendelések feladása a Fodrilla webáruházában kizárólag elektronikus úton lehetséges, Interneten keresztül a www.fodrilla.hu webcímen. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni a félreértések elkerülése végett!
A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, a bruttó vételár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, mivel a beszerzés függvényében, áraink változhatnak!
A sikeres rendelés feltétele, a fizetés során hiánytalanul kitöltött űrlap.
A vásárlást követően a rendszerünk egy e-mailben jelzi Önnek, hogy a vásárlása sikeres volt, illetve, hogy milyen termékeket rendelt.
Webáruházunkban minimum rendelés értéke: bruttó 2000,-Ft, SZÁLLÍTÁSI DÍJ NÉLKÜL!
A megrendeléseket üzletkötőnkkel illetve postai úton küldjük ki, kizárólag utánvéttel, az áru átvételekor  készpénzzel kell fizetni.
Az üzletkötőnk költsége Érd térségében, 20km-en belül 20.000 Ft rendelés felett ingyenes, 20.000 Ft alatt 1.000 Ft.
20km-en túl 100 Ft/km, vagy választható postai utánvéttel, melynek költségeiről lejjebb olvashat.
A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail-ben való visszaigazolást követően, a készlet erejéig, 24-48 órán belül kiszállítjuk.
A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepnap beérkezett megrendeléseket legkorábban a megrendelést követő első vagy második munkanapon teljesítjük. Pénteki munkanapokon déli 12 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon - hétfőn, 12 óra után leadott rendeléseket - keddi munkanapon kézbesíti a futárszolgálat.
Ha valamelyik megrendelt termék nincs raktáron, illetve a termék ára időközben módosult munkatársunk kapcsolatba lép Önnel további egyeztetések végett.
Miután befejezte rendelését, néhány percen belül kapni fog egy e-mailt a webáruházunktól, melyben ellenőrizheti a leadott rendelését, a rendelés módosításához küldjön egy válaszlevelet arra a címre, ahonnan a levél érkezett.
Ön megrendelése elküldése előtt pontosan látja a termékek után fizetendő összes költséget, tehát a megrendelése végösszege mindent tartalmaz, Önnek ezt az összeget kell majd csomagja átvételekor kifizetnie a futárnak.
A megrendelt termékek kiszállítási időpontjáról is fog tőlünk további emailt kapni, amint csomagját átadtuk a futárnak!
Ha esetleg nem kapna visszaigazolást 2 munkanapon belül, kérjük keressen minket telefonon, vagy e-mailben.
Amennyiben az áru a megrendelés leadásakor nincs raktáron, munkatársunk kapcsolatba lép a megrendelővel, és egyezteti a szállítás lehetséges legkorábbi időpontját.

Igény esetén lehetőség van az áru személyes átvételére is érdi szaküzletünkben:
2030 Érd Szabadság tér 10 szám alatt
Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 8-18 óráig, szombaton 8-13 óráig.
- 06-20-330-8966 (üzlet)

A www.fodrilla.hu internetes webáruházban található szolgáltatásokat biztosítja, illetve termékeket szállítja vásárlóinak. A termékek a 2030 Érd Szabadság tér 10. alatti üzletben megtekinthetők, megvásárolhatók!

Fontos tudnivalók:

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:
Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése általában akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Az áruházi rendszer által küldött automata megrendelés-másolat nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással. A visszaigazolás pontos formája és határideje az adott forgalmazótól függ. Az "Elérhetőség" menüpontban megtalálja a webáruház üzemeltetőjének elérhetőségi adatait. Ezen elérhetőségeken jelezheti szavatossági igényét, egyéb kifogását, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről. A kereskedő és a vásárló között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. Az elektronikus szerződésben, illetve a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk! A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt. A hivatalos termékleírásért kérjük, látogasson el a termék gyártójának weboldalára.

Árak:

Az üzletünkben és webáruházunkban a feltüntetett árak bruttó kiskereskedelmi árak.

Az árváltoztatás jogát minden esetben fenntartjuk, mivel a beszerzés függvényében, áraink változhatnak!

Rendelési folyamat:

KÉRJÜK, HOGY PONTOS, VALÓS SZÁLLÍTÁSI CÍMET ADJON MEG!
Irányítószám, város, utca, házszám, lépcsőház, emelet, ajtó, napközben elérhető telefonszám.
Kérjük, tüntesse fel nevét a postaládáján és a kapucsengőjén!
Amennyiben a futár nem találta a megadott címen a címzettet, abban az esetben újabb időpontot egyeztet.

Amennyiben hiányos a regisztrációja, vagy eleve hamis adatokat közöl, (pl. hibás e-mailt, szállítási címet, vagy nem elérhető telefonszámot ad meg) a Fodrilla webáruház a szerződéstől minden visszajelzés nélkül visszaléphet, a hamis regisztrációt és rendelést azonnal törli!

Ha a kézbesítési címtől különböző számlázási címet szeretne megadni akkor kérjük írja be a "megjegyzés" mezőbe.

Amennyiben azt az opciót választják, hogy üzletünkben szeretnék átvenni a megrendelt termékeket, úgy kérjük 7 napon belül fáradjanak be a csomagjukért, mert ezen időn felül nem áll módunkban tárolni a csomagokat és 7 napon túl az át nem vett rendeléseket töröljük!

Rendelést csak pontosan, részletesen (név, lakcím, telelefonszám, stb.) kitöltött regisztáció után fogadunk el!
Ha valamelyik terméket nem találja, akkor kérjük a "MEGJEGYZÉS" rovatba jelezzék!
A webáruházban található termékek nem feltétlenül vannak mindig raktáron, mivel gyorsan változik a raktárkészletünk és a választék.
Amennyiben Ön olyan terméket rendel, ami nincs raktáron rövid időn belül megkeressük Önt e-mailben, vagy telefonon és tájékoztatjuk a lehetséges alternatívákkal kapcsolatban.
Ilyenkor Ön dönti el, hogy vár a termékre, vagy elfogadja a munkatársunk által ajánlott helyettesítő cikket.
Természetesen arra is van lehetősége, hogy lemondja a rendelését, amennyiben ilyen döntést hoz.
Ez még nem jelenti a rendelés kötelező teljes elfogadását, mert a Fodrilla webáruház jogosult a részleges, késleltetett szállításra amennyiben egy áru nem áll a készleten rendelkezésre.
A felhasználó ezt minden előzetes megállapodás nélkül is köteles elfogadni!
Ajánlataink kötelezettség nélküliek, de az áru megrendelésével a vevő kötelező érvénnyel nyilatkozza, hogy az árut megvásárolja, így azt átveszi!

Tájékoztatási kötelezetség:

A vásárló köteles rendeléskor (regisztrációnál) valós adatokat megadni!
Bármely adat hiányos, vagy valótlan, akkor a rendelést töröljük!
Ha a vásárló adatai (neve, címe, e-mail címe, telefonszáma stb.) megváltoznak, köteles jelezni a fodrilla[kukac]fodrilla[pont]hu elektronikus levélcímen.
Ha a vásárló elmulasztja a tájékoztatást vagy eleve hamis adatokat közöl, (pl. hibás e-mailt szállítási címet, vagy nem elérhető telefonszámot ad meg) a Fodrilla webáruház a szerződéstől minden visszajelzés nélkül visszaléphet!

Adatainak védelme:

A Fodrilla műköröm alapanyagok, fodrász és kozmetikai kellékek webáruháza ezúton tájékoztatja Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Fodrilla műköröm alapanyagok, fodrász és kozmetikai kellékek webáruháza alvállalkozójaként működik. Ekkor azonban, az alvállalkozók a Fodrilla műköröm alapanyagok, fodrász és kozmetikai kellékek webáruháza által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.
A Fodrilla műköröm alapanyagok, fodrász és kozmetikai kellékek webáruháza tiszteletben tartja és védi azok személyes adatait is, akik weboldalán keresztül kapcsolatba kerülnek vele. A Fodrilla műköröm alapanyagok, fodrász és kozmetikai kellékek webáruháza nem felelős azoknak az oldalaknak az adatkezeléséért, melyekről, illetve melyekre link mutat a Fodrilla műköröm alapanyagok, fodrász és kozmetikai kellékek webáruháza weblapjára, valamint weblapjáról.
Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el, a 2003. évi XLVIII. számú törvénnyel, valamint a 2005. évi XIX. számú törvénnyel módosított a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. számú törvény az irányadó.

Minden jog fenntartva! 2024 |
Fodrilla.hu - 2030 Érd, Szabadság tér 12. - +36-20/233-70-02 -

Mukorom.lap.hu | Koromdiszites.lap.hu | 3D szempilla-Wikipédia | Fodraszkellek.lap.hu
Facebook
Google+
Twitter
Tweets by @Fodrilla
Pinterest
Flickr