Facebook

Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon.

Kérdése van?
Hívjon!
06-20-330-8966>

Üzletünkben
bankkártyával
is tud fizetni!

Műköröm alapanyagok, fodrászkellék és kozmetikai kellékek webáruháza
Keresés

Kosár

0 termék - 0 Ft Kosár
Az Ön kosara üres!

Kategóriák

Hírlevél

* E-mail
Név 
Feliratkozás

Alapozó és fedőzselék

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:

A base gel-ek között funkciójuk szerint megkülönböztetünk alapozó zseléket; erősítőket; alapozó és erősítő zseléket; valamint alapozó- erősítő és (ecsetes) építőzseléket.

 1. Az alapozó zseléket (Base Gel Universal, Builder Base gel), vékony rétegben használjuk, műköröm zselés töltés és építés esetén alaprétegként funkcionálnak a megfelelő tapadás érdekében. Ezek mindegyike átlátszó.
 2. Az erősítő termékek (Easy Off termékcsalád és a Hardener sand) alá alapozó zselére van szükség, ezekkel vékony rétegben lehet megerősíteni a körmöket. Ezek között már találsz átlátszó és félig fedő (milky) típusokat is. Hagyományos géllakk technikához használhatóak.
 3. Az alapozó és erősítő funkciót ötvözi a Compact Base Gel termékcsalád, amit a modern géllakk technikához már C-ívesen is felvihetünk, így egy lépésben vastagabb, ellenállóbb erősítő réteget tudnak kapni a körmök, valamint a rá kerülő szín biztos tapadása is garantált. A Compact Base Gel-ek között választhatsz Clear, félig fedő (milky) és teljesen fedő (cover) típusok közül. Használhatóak vékony rétegben alapozásra is, hiszen tapadásuk kiemelkedő. Ennek a termékcsaládnak bármely tagjával mind a 3 Step, mind a One Step CrystaLac színek tartósságát növelheted.
 4. Az alapozó- erősítő és (ecsetes) építőzselék (Elasty Hardener Gel, Sens base gel) a legerősebb tapadással bíró base gel-ek. Különlegesen tartósak, S-M méretig sablonos építésre is alkalmasak, Clear és teljesen fedő (cover) színekben érhetőek el.
 • Sens Base Gel különlegességét a szintetikus selyemszálak adják, melyek által egy statikailag stabil, térhálósított alapozás és erősítés, illetve tartós hosszabbítás hozható létre.
 • Az Elasty Hardener Gel folyékony ecsetes építőzselével különösen erős, ellenálló épített körmök alakíthatóak ki, illetve a beépített díszítésekhez is jól használható.
 • Értelemszerűen a Sens Base Gel termékcsaládról, illetve az Elasty Hardener Gel-ről is elmondható, hogy alkalmazásukkal mind a 3 Step, mind a One Step CrystaLac színek tartósságát növelheted.

 

A top gel-ek funkciójuk szerint lehetnek fényzselék, matt fedőzselék vagy effektes fedőzselék.

 1. fényzselék között találsz rugalmas (CrystaLac-ra is használható) és rugalmatlan (csak műkörömre használható) anyagokat, illetve választhatsz aszerint is, hogy igényel-e fixálást vagy sem. Legnépszerűbb fényzselénk, a Cool Top Gel rugalmas és fixálásmentes, használatával hetekig tartó csodaszép fényt adhatsz a porcelán vagy zselés műkörmöknek, illetve 3 Step és 1 Step CrystaLac-oknak is.
 • A Cool Top Gel Universal nevében is rejti, hogy felhasználási köre univerzális, optikai színélénkítő tartalma által az élénk színek – különösen a fehér - fedésére kiváltképp alkalmas.
 • Ugyanakkor a Cool Top Gel 4Dark verziót főleg sötét színekre, meleg árnyalatokra ajánljuk, mert nem tartalmazza a kékes optikai színélénkítő összetevőt, így pl. a fekete nem lesz kékes árnyalatú, a bordót nem lilásítja el.
 1. Matt fedőzselénk, a Mattever Matt Top Gel egy fixálásmentes, oldható, rugalmas top gel. Segítségével minden eddiginél tartósabb matt hatás érhető el. Nem fényesedik vissza. Géllakkokra, zselére és porcelánra is kiváló. Mivel fixálásmentes, így új típusú díszítésekhez is tökéletes.
 2. Effektes fedőzseléink mindegyike rugalmas és oldható. Találsz köztük csillámosat (Aurora Top Gel), konfetti hatásút (Confetti Top Gel), és enyhén színezettet (Milky Top gel), mellyel visszafogott francia körmöket készíthetsz.
Minden jog fenntartva! 2024 |
Fodrilla.hu - 2030 Érd, Szabadság tér 12. - +36-20/233-70-02 -

Mukorom.lap.hu | Koromdiszites.lap.hu | 3D szempilla-Wikipédia | Fodraszkellek.lap.hu
Facebook
Google+
Twitter
Tweets by @Fodrilla
Pinterest
Flickr