Facebook

Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon.

Kérdése van?
Hívjon!
06-20-330-8966>

Üzletünkben
bankkártyával
is tud fizetni!

Műköröm alapanyagok, fodrászkellék és kozmetikai kellékek webáruháza
Keresés

Kosár

0 termék - 0 Ft Kosár
Az Ön kosara üres!

Kategóriák

Hírlevél

* E-mail
Név 
Feliratkozás

LuxLash Műszempilla, Volume

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:

A műszempilla előnyei

A szépségipar egyre nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy tekintetünket még káprázatosabbá, igézőbbé varázsolja, hiszen sokak szerint a szem a nők egyik legvonzóbb része. A szemünkkel hódítunk, a szemünkkel fejezzük ki rejtett érzéseinket, gondolatainkat. Fontos része tehát arcunknak, melyet sminkelés során érdemes kihangsúlyoznunk.

Ma már egyre elterjedtebb a műszempilla használata, amely még nagyobb szemeket varázsol arcunkra, optikailag növeli látószervünket. Nincs az a szempillaspirál, mellyel olyan hatást érhetnénk el, mint egy 3D műszempilla felragasztásával.

3D műszempillákat ma már különböző méretekben és vastagságban lehet kapni, de érdemes kozmetikus segítségét kérni a szemünkhöz megfelelő, természetes hatást kiváltó műszempilla választásához és felragasztásához. A 3D műszempilla optikailag növeli szemünk méretét, ugyanakkor egy jól kiválasztott pilla nem kelt természetellenes hatást viselőjének.

Ha Ön is szeretne igézőbb tekintetet, hosszabb, dúsabb pillákat, válasszon stílusához megfelelő méretű 3D műszempillát webáruházunk kínálatából!

3D műszempilla minden nap? Igen!

3d műszempillaAz igéző, csábos tekintet elérése manapság már többféleképpen lehetséges, hiszen mi nők a kozmetikai ipar segítségével rengeteg trükköt bevethetünk a vágyott eredmény elérésére. A műszempilla is egy ilyen hatékony fegyver. Érdemes olyat választani, amivel szinte eggyé válhat az ember.

A 3D műszempilla felrakása a legmodernebb technikával történik, így nem csupán maximálisan természetes hatást kelt, de folyamatosan viselhető, anélkül, hogy akárcsak egy pillanatra is meg kellene válni tőle. A 3D műszempilla a felrakás során szálanként kerül a helyére, az eredmény pedig egy vastagságában, hosszúságában és ívében sokkal teljesebb és tökéletesebb szempilla. A 3D műszempilla folyamatosan viselhető, nem okoz irritációt, nem hullik, nem károsítja a szempillát, csupán bizonyos időközönként, 2-4 hetente a szálak újratöltésére van szükség, így akár évekig is élvezhető a szépsége. Viselése alatt kerülni kell, hogy sminklemosóval vagy olajos alapú kozmetikumokkal érintkezzen a műszempilla.

Próbálja ki velünk a 3D műszempilla nyújtotta előnyöket, és élvezze a hosszantartó csábos tekintet előnyeit!

Minden jog fenntartva! 2024 |
Fodrilla.hu - 2030 Érd, Szabadság tér 12. - +36-20/233-70-02 -

Mukorom.lap.hu | Koromdiszites.lap.hu | 3D szempilla-Wikipédia | Fodraszkellek.lap.hu
Facebook
Google+
Twitter
Tweets by @Fodrilla
Pinterest
Flickr